appartement Torremolinosappartement Alhaurin Golf
vakantie appartement
   
  appartement 
 
 

Golfen aan de 'Costa del Golf' in AndalusiŽ


Keuze uit ruim 50 golfbanen
De Costa del Sol wordt niet voor niets ook de 'Costa del Golf' genoemd. Nergens anders in Europa zijn zoveel golfbanen op zo'n korte afstand van elkaar te vinden - het zijn er meer dan 50! De grote diversiteit aan golfbanen maakt het golfen voor zowel beginnende golfers als golfers met een zeer lage handicap zeer aantrekkelijk. Door het milde klimaat is het dan ook ťťn van de meest aantrekkelijke bestemmingen voor een golfvakantie in Europa.

Torremolinos strand


Meer dan 10 golfbanen om de hoek
De Costa del Golf loopt van Marbella tot Gibraltar. U vindt er enkele top golfbanen, zoals Sotogrande, San Roque en Valdorama en de enige links course van Spanje: Alcaidesa. Maar vergeet niet onze eigen golfbaan: AlhaurŪn Golf, de baan waar u op uitkijkt vanaf het appartement. En voor de variantie vindt u maar liefst 10 andere golfbanen, zoals Lauro Golf, La Cala, Calanova en El Chapperal op nog geen 15 minuten rijden. Op veel van deze golfbanen kunnen zowel beginnende als gevorderde golfers van elk niveau terecht.

Torremolinos strand
Vele andere activiteiten
Veel golfbanen kennen leuke aanbiedingen, zoals 2-for-1 en een twilight-tarief. De zomerperiode geldt bovendien vaak als laagseizoen. En heeft u niet-golfende huisgenoten? Dan zullen ook zij zich prima vermaken. Bij het zwembad, op het strand of bijvoorbeeld met activiteiten als fietsen, dolfijnen kijken of een dagje waterpretpark.

U kunt hier een PDF (van 3 MB) downloaden met informatie over alle golfbanen in de regio.


Meer weten of het vakantie appartement direct reserveren?
Alhaurin Alhaurin Alhaurin Alhaurin
 
 
 
 
malaga
 
malaga
spanje
spanje
 
       
Golf vakantie


Luxe vakantie appartement te huur in Alhaurin el Grande, Malaga, AndalusiŽ, Spanje
Met 2 slaapkamers, 2 badkamers, een moderne keuken voorzien van alle apparatuur en een groot balkon met prachtig uitzicht over de heuvels en de Alhaurin Golf golfbaan. Het appartement is onderdeel van een klein complex met eigen toegangspoort en gemeenschappelijke tuin met zwembad. De luchthaven en Malaga liggen op ongeveer 25 minuten rijden.
Vanaf 59 euro per nacht voor 1 tot 4 personen

Alhaurin Golf appartement